✔︎ambachtelijk ✔︎zuurdesem ✔︎vegan
Over onsOver ons

Over ons

Vegan en biologisch
Alles wat we maken is vegan en zoveel mogelijk biologisch. Niet omdat het hip is, maar omdat het de mogelijkheid biedt terug te gaan naar de basis, natuurlijke ingrediënten tot hun recht te laten komen en keuze te bieden aan mensen die intoleranties of dieetwensen hebben vanwege gezondheids- of religieuze redenen.
Inspirerend en verrassend
De producten zijn net even anders, wat verrassend en inspirerend is voor iedereen die het eet. Een feestje op tafel en op je bord!
Lokaal en duurzaam
Het bloem komt van een molen uit de buurt, die gedeeltelijk Nederlands graan gebruikt. Zo zorgen we bij Urban Bakers ervoor dat we gebruik maken van wat er lokaal voor handen is. We merken dat hier prijs op gesteld wordt, mede door de betrokkenheid bij het klimaat en verantwoorde omgang met de natuur.
Verbonden en betrokken
Urban Bakers geeft mensen de mogelijkheid onderdeel te zijn van de keten (graanverbouw – molen – bakkerij – voeding). Hierdoor ontstaat een grotere verbondenheid met wat je eten en waar het vandaan komt.

Urban Bakers behind the scenes

Ontdek de magie van passievol vakmanschap bij Urban Bakers. Van het malen van bloem in een authentieke Nederlandse molen tot het ambachtelijk kneden van deeg. Bekijk hoe de zuurdesem broden en vegan producten tot stand komen.