✔︎ambachtelijk ✔︎zuurdesem ✔︎vegan

Crowdfunding voor Urban Bakers winkel

Leuk nieuws! In juni openen we de Urban Bakers winkel op Rembrandtweg 657 in Amstelveen en daar kunnen we je hulp goed bij gebruiken.
brood en gebak - coffee to go - zitgelegenheid
WINKEL WINKEL

Steun de crowdfunding

om de winkel te openen hebben we nog wat apparaten nodig en moeten er nog wat renovaties uitgevoerd worden.
Urban Bakers heeft de afgelopen jaren al een hoop bereikt. Het bakken begon in de woonkamer, die werd al snel te klein, waardoor we na een paar maanden al moesten verhuizen naar een grotere plek op Schinkeldijkje. Inmiddels staan er allerlei apparaten zoals een mooie vloeroven en is er voldoende elektriciteit aangelegd. Alle ingrediënten dus om verder te groeien. Daarom is het nu, na 2 jaar, tijd om een winkel te openen! In juni openen we de Urban Bakers winkel op Rembrandtweg 657 (waar nu Fotolerant in zit). Het wordt een mooie plek waar je onze producten kunt kopen en ook kunt zitten om een kop koffie met wat lekkers te nuttigen. We zullen er nog eea moeten opknappen en enkele apparaten moeten aanschaffen om de productie wat te vergemakkelijken. Help je mee? We waarderen je steun enorm en kunnen niet wachten je in de nieuwe winkel te verwelkomen.

Zo kun je meedoen

Support Urban Bakers pakket
Kies een bedrag waarmee je Urban Bakers wilt steunen en krijg van ons allemaal lekkere dingen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.
Gift
Wil je Urban Bakers steunen de winkel te realiseren met een mooi geld bedrag? Dat kan met een gift.
Lening
Wil je Urban Bakers steunen met een lening? Neem dan contact met ons op per email voor meer details.
Sharing is caring
Vertel aan al je vrienden en familie dat Urban Bakers een winkel opent in de zomer en kom gezellig langs! In de tussentijd zien we je graag in de bakkerij of op de markt.

Doe mee met de crowdfunding